Ott Tänak näitas Sardiinia ralli testikatsel kümnendat aega

Autori Margus Kaldma avatar

Ott Tänak koos Raigo Mõlderiga näitasid Sardiinia ralli testikatsel kümnendat aega kaotades katse võitnud Hyundai piloodile Sordole 5.1 sekundit. Ott Tänaku meeskonnakaaslane Elfyn Evans oli Oti järel üheteistkümnes, parimat aega Fordil näitas poolakas Robert Kubica, kes oli kuues.

Ott Tänak läbis testikatse kolmel korral ning jäi auto käitumise ja seadistusega väga rahule, mis lubab rallile enesekindlalt vastu minna. „Testikatse sujus meie jaoks väga hästi, leidsime autoga hea tunnetuse ning proovisime kõvemat rehvisegu, kuid võistluse ajal võime kasutada  ka pehmemat rehvisegu,“ sõnas Ott testikatse järgselt. „Mulle meeldib Sardiinia ralli ning ma olen enesekindel, sest kolm aastat tagasi lõpetasime siin koguni poodiumil,“ lisas Ott Tänak.

Sardiinia ralli algab täna õhtul sõidetava publikukatsega, mis algab Eesti aja järgi kell 20.30. Katsest tehakse otseülekanne, mis on nähtav näiteks WRC+ keskkonnas.

Ralli esimene täispikk võistluspäev sõidetakse homme, esimene 26,31 kilomeetri pikkune kiiruskatse algab 9.20 ning Ott ja Raigo stardivad katsele kümnendana.


Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga