Ott Tänak Monte Carlo ralli testikatsel

Suurepärane! Ott Montes peale kahte katset neljandal kohal

Autori Margus Kaldma avatar

Monte Carlo algas meie jaoks üle ootuste hästi, Ott Tänak näitas ralli esimesel katsel teist aega, kaotades katse võitnud Sebastian Loebile 22 sekundit, kuid võites ülejäänusid peaaegu 10 sekundiga. Teisel katsel muutusid Oti sõnul olud ning pidamine pidevalt ning eelmised autod olid rajale toonud palju lahtist kruusa, mis mõjutas pidamist. Lisaks tuli Otil mööduda tema ees sõitnud B. Bouffierist, kes liikus rajal tänu väljasõidule väga aeglaselt. Teisel katsel oli Tänak seega seitsmes kaotades 34,2 sekundit katse võitnud S. Ogierile. Üldkokkuvõttes on Tänak neljas kaotades liider Loebile 38,6 sekundit ning kolmandal kohal olevale Latvalale vaid 2.5 sekundit. Eestlane ise jäi aga ralli esimeste katsetega väga rahule ning sõnas, et esimesed katsed läksid üle ootuste hästi ning hetkel ta naudib sõitmist.

Tänaku meeskonnakaaslane, E. Evans on viies, kellele järgnevad Meeke, Mikkelsen, Neuville, Östberg ning H. Solberg.

Homme sõidetakse ralli teine päev, kui kavas on 6 kiiruskatset ning esimesele kiiruskatsele stardib esimene auto Eesti aja järgi kell 10.56.


Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga