Tänak hoiab Rootsi rallil viiendat kohta

Autori Margus Kaldma avatar

Rootsi MM ralli teisest võistluspäevast on pooled kiiruskatsed sõidetud ning lõunapausile minnes hoiab Ott Tänak  endiselt viiendat kohta. Tänastel katsetel on Ott teinud tarka ning kontrollitud sõitu, sest otseselt koha nimel võistlemisel suurt mõtet ei ole. “Meil oli üsna hea hommik, me keskendume lihtsalt sõitmisele. Auto tundub täna natukene parem ja ma nautisin hommikusi katseid”, sõnas Ott hoolduspausile minnes oma Facebooki fännileheküljele.

Üldarvestuses juhib rallit endiselt Andreas Mikkelsen, kuid tema edu on kahanenud Sebastian Ogieri ees kõigest 1.7 sekundini. Viimasel katsel kaotas ta spinni tõttu päris palju aega. “Riivasin lumevalli ning tegin spinni. Auto ümberpööramine võttis tohutult palju aega kuna tee oli nii kitsas, ebaõnn. Pärastlõunal läheb raskeks, kuid ma annan endast kõik, et esikohta hoida”, sõnas Norra rallisõitja.

Eile väljasõidu tõttu aega ning esikoha kaotanud Sebastian Ogier on tänase päevaga 20 sekundilise vahe peaaegu olematuks sõitnud. Peale lõunat läheb ta kindlasti esikohta püüdma ning see tõotab rallifännidele tõelist vaatemängu.

Järgmine kiiruskatse algab Eesti aja järgi 14.27


Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga