Ott Tänak peale kahte katset seitsmes!

Autori Margus Kaldma avatar

Ott Tänak koos kaardilugeja Raigo Mõlderiga lõpetas esimese päeva seitsmendal kohal. Esimesed kaks katset sõideti kohaliku aja järgi neljapäeva õhtul ning Eesti aja järgi täna öösel. Ralli esimene kilomeetri pikkune kiiruskatse sõideti Guanajuato vanalinnas, mis on legendaarne Mehhiko publikukatse. Ott Tänak näitas esimesel katsel 12 aega kaotades katse võitnud belglasele T. Neuvillele kõigest 1.6 sekundit. “Väga keeruline katse, mõned kohad olid väga libedad ning libisesime päris kõvasti aga pole hullu, olen rahul,“ võttis eestlane esimese katse kokku.

Teisel, 4.6 kilomeetrisel linnakatsel näitas Ott juba natukene paremat kiirust jagades katsel viiendat kohta norralase Mads Östbergiga. Ott kaotas katse võitnud Ogierile 1.7 sekundit ning kahe katse kokkuvõttes on eestlane seitsmes kaotades liider Ogierile 2.9 sekundit. Tänaku meeskonnakaaslane Evans on peale kahte kiiruskatset 12.

Ralli esimene täispikk päev sõidetakse Eesti aja järgi täna õhtul ning öösel vastu laupäeva. Tänase päeva esimene kiiruskatse algab Eesti aja järgi 17.02, kogu ralli ajakava Eesti aja järgi on nähtav siit


Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga